Здравейте искам да ви попитам за мнинието ви относно тази кола -дали си заслужава цената този фейс ,според вас оригинал ли е, да не е удряна и преправяна после!? прави ми впечатление че волана уж е Мултифункционален , а не виждам копчета по него? цената не е ли подозрително ниска за такава кола от 2009 и то както пише -напълно обслужена?приемам всеки съвет! http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...3&slink=1ghzf9
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa romeo 147 1.9mJTD FACE EURO4 Klima
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dinko12345 Покажи съобщениеЗдравейте искам да ви попитам за мнинието ви относно тази кола -дали си заслужава цената този фейс ,според вас оригинал ли е, да не е удряна и преправяна после!? прави ми впечатление че волана уж е Мултифункционален , а не виждам копчета по него? цената не е ли подозрително ниска за такава кола от 2009 и то както пише -напълно обслужена?приемам всеки съвет! http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...3&slink=1ghzf9
Темите в които се разискват нов внос автомобили са общи и са пуснати във всеки конкретен раздел за модела на марката. Темата в която е коректно да пишеш и питаш е ето тази: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...70572&page=252
Нарочно ти давам линк точно от тази страница на темата, защото сам може да видиш че първия линк на страницата е точно с конкретния екземпляр, за който питаш.
Ще отговоря все пак по задатените от теб въпроси:
1. Посоченият автомобил е оригинален фейслифт. Това което е далече от оригиналното е скудетото(предната) решетка, капаците в двигателния отсег джантите и лепенките. По мое мнение са дразнещо цигански и грозни!
2. Конкретния автомобил няма:
- мултиволан
- блокаж на диференциала
- хладилна жабка
- задни въздушни възглавници
- мисля, че е едно от най-ниските нива на оборудване
за алфа ромео
3. Личи си, че нямаш опит с автомобилите и при изборът им. Ще си позволя да ти дам няколко съвета и истини:
- търговците на автомобили в България лъжат за
това че автомобилите са обслужени
километрите на автомобилите
- търговиците на автомобили в България лъжат за
годината на производство на автомобила!
- търговците на автоможили в България лъжат за
екстрите на автомобилилите
ПОЧТИ ВСИЧКО !!!
Ако приемеш т.3 за абсолютна истина съм сигурен, че ще си спестиш много главоболия за в бъдеще. Ако някоя от подточките в т.3 не е вярна за автокъщата, от която си купуваш автомобил, то това ще е само плюс за теб, но виновни до доказване на противното е винаги по-добрата стратегия.
За цената. Може да е ниска, може и да е ВИСОКА. Пазарът ни не се основана на никакви принципи и логика, всичко зависи от твоят джоб. Имай предви обаче следните неща за автомобил нов внос:
- в 90% от случаите може да се пазариш за цената. Винаги могат да се свалят 300лв. от цената, а ако си по-добър и 500лв. Вярвай, няма автокъща която да продава алфа ромео и да не направи такава отстъпка.
- някои минималните разходи за автомобил нов внос са:
1. Еко такса- 200лв.
2. Регистрация - 100лв.
3. Гражданска отговорност- 200лв.
4. Аптечката пожарогасител, жилетка и т.н - 40лв
5. Винетка - 100лв.
6. Нови гуми - 400-800лв.
7. Първоначално обслужване - 500лв.Last edited by VFTI; d.m.y г., 15:22.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
-
Здрасти !Благодаря за отговора и мнението! Да ,не съм запознат много с алфите ,но преди години за пръв път видях на живо 147 и ми направи впечатление. Имам мерак да си купя ,сега събирам пари,но като кажа на някой и всички ме разубеждават, затова се и регистрирах тук да чуя мнението на хора,които карат такава кола и да ми дадат съвет и мнение! ще съм благодарен и ако ме насочат и към някоя добра кола ,иначе и аз усещам че има нещо не наред в тази кола, и както съм писал ми направи впечатлиние ,че волана не е мултифункционален .тези пари за мен не са малко и затова ще съм благодарен на по-запознатите от вас ,ако ме насочат към подходяща кола !
Comment
Comment